Ontwikkeladvies 45+

Het ontwikkeladvies 45+ is in 2019 beschikbaar voor alle werkenden van 45 jaar en ouder! Als je 12 uur in de week werkt in loondienst of als zzp-er kun je hiervan gebruik maken.

In drie gesprekken (van circa 1,5 uur) gaan we in op jouw vragen, zoals: ‘Hoe kan ik mijn werk leuk houden”, ‘Wat zijn mijn talenten”,  Bestaat mijn werk over een paar jaar nog”, “Wil ik misschien wel eens iets heel anders doen” en “Hoe moet ik dat dan aanpakken”.

Het ontwikkeladvies is geen compleet traject loonbaanbegeleiding; het geeft je in een paar sessies inzichten, handvatten en praktische tips om jouw persoonlijke ontwikkelplan op te stellen en daar verder mee aan de slag te gaan.

Voldoe jij aan de voorwaarden* voor het ontwikkeladvies 45+ ? Neem dan contact op. Bel of mail: 0640738289/marianne@hardtvoorwerk.nl

Brochure Ontwikkeladvies Werkenden

 

* Voorwaarden:

Bent u vijfenveertig jaar of ouder? Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies. U krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kan hebben. U zult een beter beeld hebben van wat u wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat u werkend uw AOW-leeftijd kan bereiken.

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45plussers die gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn .
Als u al werkloos bent, uw werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor u van kracht is, kunt u niet deelnemen. 

bron: het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Enthousiast geworden? Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional en ga graag met je in gesprek!

Bel of mail: 0640738289/marianne@hardtvoorwerk.nl

 

Meer weten?

Neem contact op!