Ontwikkeladvies NL leert door

 

Nieuws! Het gratis Ontwikkeladvies wordt weer opengesteld per 1 december 2020. Meld je nu aan, zodat je in december al kunt starten, via marianne@hardtvoorwerk.nl

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs functies of banen die verdwijnen, zeker nu. Wil jij ook weten wat jouw kansen zijn op de snel veranderende arbeidsmarkt? Maak dan gebruik van het gratis ontwikkeladvies van NL leert door. 

Staat je baan onder druk, ben je werkzoekend of verandert je werk door de crisis? Of wil je juist onderzoeken wat jouw talenten zijn en welk werk bij jou past? Dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen. Ik denk met je mee over je volgende stap. We onderzoeken samen wat jij kunt en wilt en wat je nog wilt leren. Dit traject  – inclusief arbeidsmarktscan – wordt gefinancierd vanuit het overheidsprogramma ‘NL leert door’ en is dus voor jou kosteloos. Ik regel de subsidie-aanvraag, dus dat is wel zo gemakkelijk.

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren na te denken en regie te nemen over hun loopbaan en/of om mensen ondersteuning te bieden in hun zoektocht naar ander werk (in het kader van de NOW-regeling 2.0).

Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en je loopbaanmogelijkheden. De gesprekken kunnen naar behoefte online en/of offline (Fongersplaats 112, 9725 LE Groningen) plaatsvinden.

Inhoud traject Ontwikkeladvies*:

Jouw traject start met een online Arbeidsmarktscan, waarvan we de uitkomst bespreken in het eerste gesprek.

In enkele (online of offline) gesprekken (totale gesprekstijd minimaal 4 uur) kijken we naar jouw situatie en gaan we in op jouw persoonsprofiel: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’ en toekomstperspectief.

We zoomen specifiek in op jouw vragen/behoefte, zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe kan ik mijn werk leuk houden”, ‘Wat zijn mijn talenten”,  Bestaat mijn werk over een paar jaar nog”, “Wil ik misschien wel eens iets heel anders doen” en “Hoe moet ik dat dan aanpakken”.

Het ontwikkeladvies geeft je in een paar (online) sessies inzichten, handvatten, adviezen en praktische tips. Ik maak een gespreksverslag op en we maken samen jouw persoonlijke Ontwikkelplan op maat met acties om verder mee aan de slag te gaan.

Enthousiast geworden? Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional en voldoe daarmee aan de eisen. Meld je snel aan, want voor de subsidie geldt: zolang de voorraad strekt.

Bel of mail: 0640738289/marianne@hardtvoorwerk.nl

*Voorwaarden voor de subsidieverstrekking:

  • jij levert een kopie in van je ID-bewijs (paspoort of ID)
  • jij tekent de Toestemmingsverklaring voor het verwerken van je persoonsgegevens, voor evt controle vanuit het Ministerie van SZW en voor het invullen van een (anonieme) online enquête achteraf
  • jij tekent de Prestatieverklaring, waarin je verklaart dat het traject en de gesprekken daadwerkelijk hebben plaatsgevonden.

 

https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/tijdelijke-subsidieregeling-nl-leert-door-met-inzet-van-ontwikkeladvies

Marianne Hensen

 

Meer weten?

Neem contact op!