Ontwikkeladvies NL leert door (vol)

 

Marianne Hensen

Update: alle plekken zijn inmiddels gereserveerd. Als de overheid in 2021 of 2022 weer ruimte beschikbaar stelt, laat ik het op deze pagina weten.

Het gratis Ontwikkeladvies is weer beschikbaar per 1 december 2020. Meld je nu aan, want voor de subsidie geldt: op is op!

Staat je baan onder druk, ben je werkzoekend of verandert je werk door de crisis? Wil je onderzoeken wat jouw talenten zijn en welk werk en/of welke opleiding bij jou past? Dan kan het fijn zijn om hulp in te schakelen. Ik denk met je mee over je volgende stap. Dit traject  – inclusief arbeidsmarktscan – wordt gefinancierd vanuit het overheidsprogramma ‘NL leert door’ en is dus voor jou kosteloos. Ik regel de subsidie-aanvraag, dus dat is wel zo gemakkelijk.

Het doel van het Ontwikkeladvies is om mensen te stimuleren na te denken en regie te nemen over hun loopbaan en/of om mensen ondersteuning te bieden in hun zoektocht naar ander werk (in het kader van de NOW-regeling 2.0).

Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties en je loopbaanmogelijkheden. De gesprekken kunnen naar behoefte online en/of offline (Fongersplaats 112, 9725 LE Groningen of in overleg in Stegeren – nabij Ommen) plaatsvinden.

Inhoud traject Ontwikkeladvies*:

In enkele (online of offline) gesprekken (totale gesprekstijd minimaal 4 uur) kijken we naar jouw situatie en gaan we in op jouw persoonsprofiel: ‘Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik’ en toekomstperspectief. We werken toe naar jouw ontwikkelplan met actiepunten.

We zoomen specifiek in op jouw vragen/behoefte, zoals bijvoorbeeld: ‘Hoe kan ik mijn werk leuk houden”, ‘Wat zijn mijn talenten”,  Bestaat mijn werk over een paar jaar nog”, ‘Wat kan ik doen om een passende baan te vinden”, “Wil ik misschien wel eens iets heel anders doen” en “Hoe moet ik dat dan aanpakken”.

Jouw traject bevat ook een online Arbeidsmarktscan, waarvan we de uitkomst bespreken.

Het Ontwikkeladvies geeft je in een paar (online) sessies inzichten, handvatten, adviezen en praktische tips. Ik maak een gespreksverslag op en we maken samen jouw persoonlijke Ontwikkelplan op maat met acties om verder mee aan de slag te gaan.

Enthousiast geworden? Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional en voldoe daarmee aan de eisen.

Bel of mail: 0640738289/marianne@hardtvoorwerk.nl

*Voorwaarden voor de subsidieverstrekking:

  • jij levert een kopie in van je ID-bewijs (paspoort of ID, voor- en achterkant
  • jij tekent de Toestemmingsverklaring voor het verwerken van je persoonsgegevens, voor evt controle vanuit het Ministerie van SZW en voor het invullen van een (anonieme) online enquête achteraf
  • jij tekent de Prestatieverklaring, waarin je verklaart dat het traject en de gesprekken daadwerkelijk hebben plaatsgevonden
  • jij tekent het Ontwikkelplan en het Verslag voor akkoord

 

 

Marianne Hensen

 

Meer weten?

Neem contact op!