Marianne Hensen

Met mijn expertise kijk ik met een frisse blik naar het vraagstuk en kan hierin begeleiden en adviseren. Ik weet hoe weerbarstig de praktijk soms is en trek hierin samen op. Ik ben geïnteresseerd in jouw verhaal, ik luister en vraag door. Ik ben betrokken, werk resultaat- en mensgericht, beschik over een frisse dosis relativeringsvermogen en een praktische instelling. Ik ga uit van talenten, ontwikkeling en beweging, leren van en met elkaar, denken in mogelijkheden en samenwerken.

Ik heb jarenlange werkervaring in verschillende branches, zoals de semi-overheid, ziekenhuizen, zorg & welzijn, cultuur (museum/bibliotheken) en de zakelijke dienstverlening. Ervaring met interpreteren en toepassen van verschillende CAO’s.  Ik heb gewerkt in de rol van extern en intern adviseur, projectleider tot interim leidinggevende, trainer en coach. Ik verbind en weet belangen bij elkaar te brengen. Ben je benieuwd naar welke ervaring ik waar heb opgedaan? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel, https://www.linkedin.com/in/marianne-hensen/

Opleiding:

  • HBO Personeel en Arbeid (bachelor Hanzehogeschool)
  • Post HBO Loopbaanbegeleider (Saxion Hogescholen),
  • Post HBO Bedrijfsorganisatie en Personeelsmanagement (Hanzehogeschool)
  • Professioneel trainer (ICM).
  • Gecertificeerd consultant DISCOVER Gedrag en Drijfveren (via Expertisecentrum Plato)
  • Gecertificeerd coach WerkEnergieAnalyse (via YouKnow,  https://www.werkenergieanalyse.nl/)

Als gecertificeerd consultant kan ik de WerkEnergieAnalyse (WEA) inzetten. De WEA is een loopbaantool en brengt via een online vragenlijst de energie- en stressbronnen in kaart op functie- en organisatieniveau. De WEA geeft een tastbare weergave van wat de energiebalans, tevredenheid, uitdagingen en ontwikkelpunten in het werk zijn. De WEA levert een praktische rapportage als basis voor een goed gesprek tussen medewerker en leidinggevende.

“Ik maak me hard voor werken vanuit je hart. Wie werk doet dat past bij zijn of haar talenten en zich daarin steeds kan en wil ontwikkelen, werkt uiteindelijk met meer plezier en succes”

Theoretisch kader DISCOVER met kleuren

 

 

Meer weten?

Neem contact op!