Aanbod

HR-ontwikkeling

Teamontwikkeling 

Persoonlijke ontwikkeling


HR-ontwikkeling 

Heeft jouw organisatie tijdelijk extra expertise nodig? Gericht op HR-thema’s als: Strategische Personeelsplanning, talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, instroom-doorstroom, bevorderen van mobiliteit? Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je MKB-er en heb je geen eigen HR-adviseur? HRM is een middel om de organisatiedoelen te bereiken. Als jouw medewerkers hun kwaliteiten inzetten voor het bereiken van de organisatiedoelen, dan is de organisatie succesvoller. Gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor een gezonde organisatie.

Schakel mij in voor advies en begeleiding rondom: werving & selectie, in- door- uitstroom, verzuimpreventie- en begeleiding, coaching op de professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, functieprofielen of het opzetten van een ontwikkelgerichte gesprekscyclus. Ik kom een dag(deel) op locatie of ben op afroep beschikbaar.

“Blije medewerkers = blije klanten = betere resultaten = beter imago”

 

Teamontwikkeling 

Een gemotiveerd team draagt bij aan betere bedrijfsresultaten en een hogere klanttevredenheid. Teamleden zijn zich niet altijd bewust van elkaars kwaliteiten en hoe ze elkaar daarin kunnen aanvullen en versterken.  Ze weten vaak wel wat niet goed gaat of waar ze zich aan storen. Beter zicht op elkaars kwaliteiten en valkuilen, leidt tot meer begrip en effectievere samenwerking.

Ik begeleid en coach teams in de fasen van teamontwikkeling. Ik bied een training op maat om de vraagstukken binnen het team te bespreken en aan te pakken. Mijn werkwijze is praktisch en oplossingsgericht. Ik werk hierbij met de kernkwadranten van Ofman of de DISC analyse Gedrag en Drijfveren. Heb je interesse, neem contact op voor een gesprek, waarin we verder ingaan op de situatie en de mogelijkheden.

 

Persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching, studiekeuze-begeleiding

Wil jij weer energie krijgen van je werk? Beter je eigen tijd of grenzen bewaken en je prioriteiten stellen? Beter samenwerken met je collega’s of leidinggevende?

Of ben je toe aan een nieuwe loopbaanstap? Wil je weten welk soort studie of werk bij je past? Er achter komen waar jouw kwaliteiten liggen en wat je drijfveren zijn? Inzicht krijgen hoe jij je talenten kunt inzetten?

Als je weet waar je goed in bent en wat bij je past, kun je betere keuzes maken in je studie, je werk, je loopbaan en privé.

Wens jij dit jezelf of je medewerker(s) toe? Neem contact op voor een oriënterend gesprek, dan maken wij ons daar samen hard voor.

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op!