Visie

Als ervaren HR- en organisatieadviseur richt ik me op het versterken van medewerkers, teams en organisaties, zodat dit leidt tot meer werkenergie. En tot betere resultaten. Ik ken de belangen in organisaties en weet deze bij elkaar te brengen door de nadruk te leggen op het gezamenlijk doel.

De voortdurende ontwikkelingen in de maatschappij vragen om aanpassingsvermogen van organisaties. Dit betekent nogal wat voor de flexibiliteit van medewerkers en teams en voor de stijl van leidinggeven. Het belang van wendbare en betrokken medewerkers wordt daarmee steeds groter. Actuele HR thema’s zijn: ontwikkeling van talenten, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, eigenaarschap, zelforganisatie en coachend leiderschap.

Vanuit mijn rol als adviseur, trainer of projectleider kijk met een frisse blik naar het vraagstuk en trek ik daarin samen op.

Als coach maak ik me hard voor werken vanuit het hart. Als jij – of jouw medewerker – ontdekt waar je hart ligt én waar je goed in bent – jouw talent –  en jij kunt je daarin steeds ontwikkelen, dan werk je uiteindelijk met meer bevlogenheid, plezier en succes. Hierin te kunnen begeleiden en ondersteunen, daar ligt mijn hart.

Marianne Hensen

 

Meer weten?

Neem contact op!