Visie/missie

Als ervaren HR-adviseur, businesspartner en coach is mijn missie: ‘Maak werk van je talent’. Vanuit mijn rol draag ik bij aan de ontwikkeling van mens, team en organisatie. Ik sluit aan bij de wensen van de klant, ken de belangen en weet deze bij elkaar te brengen door de focus te leggen op het gezamenlijk doel.

De voortdurende ontwikkelingen in de maatschappij vragen om aanpassingsvermogen van organisaties. Dit betekent nogal wat voor de flexibiliteit van medewerkers en teams en voor de stijl van leidinggeven. Het belang van wendbare en betrokken medewerkers wordt steeds groter.

De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal in de organisatie. Aandacht voor en investeren in de talenten en ontwikkeling van medewerkers, betaalt zich direct uit in werkplezier, meer motivatie en veerkracht en betere resultaten.

Actuele HR thema’s zijn: ontwikkeling van talenten,  duurzame inzetbaarheid, verantwoordelijkheden laag in de organisatie, eigenaarschap, zelforganisatie en coachend leiderschap.

Als adviseur, projectleider of trainer kijk ik met een frisse blik naar het vraagstuk en trek daarin samen op.

Als coach maak ik me hard voor werken vanuit het hart. Als jij – of jouw medewerker – ontdekt waar je hart ligt én waar je goed in bent – jouw talent –  en jij kunt je daarin steeds ontwikkelen, dan werk je uiteindelijk met meer bevlogenheid, plezier en succes. Hierin te kunnen begeleiden en ondersteunen, daar ligt mijn hart.

Marianne Hensen

HR- en loopbaanprofessional

 

 

Meer weten?

Neem contact op!