Klant(ervaring)en

OPDRACHTGEVERS

2018-2020:  

 

 

   

 

KENNEMERWAARD     

 

individuele klanten (loopbaan)coaching en Ontwikkeladviezen

 

Klantervaringen:

Lydia over haar traject Ontwikkeladvies 45+, juni-sep 2019:

“Hai Marianne, nogmaals heel erg bedankt voor onze gesprekken, het was echt super om dat samen met jou te doen! Ik reed gister met een grote grijns op mijn gezicht naar huis. Niet verwacht dat het me dit allemaal zou opleveren, maar zo blij met wat het me gebracht heeft! Grote stappen verder, mijn missie helder, veel zelfverzekerder, doelen gesteld enz. Het was echt een cadeau.”

Esther over haar studie- en loopbaanadviestraject sept-nov 2018:

“Ik nam contact op met HardtvoorWerk omdat ik graag objectief advies wilde over mijn loopbaan en studiekeuze. Het traject bij Marianne heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft een luisterend oor, goede suggesties en ze kon mijn loopbaanvragen goed beantwoorden. De persoonlijke twist bij onze afspraken is wat ik erg waardeerde. Hoewel ik haar nog nooit eerder had ontmoet, had ik het idee alsof ik haar al jaren kende. Marianne heeft mij erg geholpen mijn loopbaan en studiekeuze. Nogmaals bedankt, Marianne!”

Marieke, HR-adviseur Kennemerwaard over de workshop kennisdelen sept 2018:

“Marianne heeft voor ons een workshop (van een dagdeel) ontwikkeld waar ingegaan is waarom en op welke verschillende manieren kennis overgedragen kan worden en hoe dat er dan praktisch uit kan zien. En vooral aan dat laatste was behoefte merkte ik: de doeners die het ook belangrijk vinden om hun kennis te delen maar niet goed wisten hoe en daarvoor praktische methoden nodig hadden. Maar ook de denkers die hun vragen hadden over hoe ze met bijv. met een groep om konden gaan. Het was een zinvolle training die verschillende collega’s het vertrouwen heeft gegeven dat zij hun kennis over kunnen dragen zonder dat het direct heel ingewikkeld hoeft te worden en ook weten wat er komt kijken zodat zij zich goed kunnen voorbereiden. Omdat het ons veel heeft gebracht wil ik deze training ook bij jullie onder de aandacht brengen. Marianne Hensen heeft de training verzorgd: marianne@hardtvoorwerk.nl.”

Manager over traject coaching op professionele ontwikkeling, juni tot sept 2018:

“Marianne, hartelijk dank voor de professionele afronding van dit traject. Ik zal jou warm aanbevelen voor voorkomende vraagstukken.”

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op!