Klant(ervaring)en

Opdrachtgevers:

OVO Fryslan Noord: Beleidsadviseur a.i voor scholen Voortgezet Onderwijs (schooljaar 2022/23)

ZORGGROEP ALLIADE: HR-adviseur a.i. (2021-22)

StaatvanDienst: loopbaanconsultant/reintegratiecoach (2021-22)

: coachtrajecten professionele ontwikkeling (2020-22) 

 

: HR-adviseur a.i. (schooljaar 2019-20)

 

: HR-projectmanager (2019-21)

   

: strategisch HR-beleidsplan/HR adviseur op afroep (2019-21)

 

KENNEMERWAARD     : trainer, coach (2018)

: HR advies a.i. kwartiermaker (2018)

Klantervaringen:

PJ mei 2021 over interim opdracht HR advies: “Als waarnemend directeur voor de Bibliotheek Hoogeveen/Verhalenwerf heb ik Marianne benaderd om mij tijdelijk te ondersteunen op diverse Strategische HRM vraagstukken. Deze besloegen een breed terrein: strategisch HRM plan, herstructurering v/d organisatie, opstellen functieprofielen, werving & selectie, vrijwilligersbeleid, selectie nieuwe Arbodienst, urenregistratie tool, vaststellingovereenkomsten en veel meer. Ik kijk met veel plezier en genoegen terug op onze samenwerking. Marianne beheerst de lastige mix ‘hard op inhoud en zacht op relaties’. Zij is betrouwbaar in het nakomen van afspraken en heeft mij op bovengenoemde dossiers naar volle tevredenheid ondersteund en ontzorgd.”

Kimberley jan 2021: “In januari 2021 heb ik met Marianne het Ontwikkeladviestraject gedaan. Ik ben erg tevreden hierover. Inhoudelijk hebben we goede ontwikkelpunten kunnen formuleren waar ik de komende tijd mee aan de slag kan en die me in mijn verdere carrière gaan helpen. Op het persoonlijke vlak vond ik het erg prettig om met Marianne te werken. Ze is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd, waardoor ik het niet ongemakkelijk vond om over de lastigere dingen te praten. Ze maakt het traject persoonlijk door niet alleen expliciet te vragen waar je aan wil werken, maar ook door tijdens de gesprekken in te gaan op onderwerpen die toevallig ter sprake komen en ook van belang kunnen zijn. Al met al heeft het traject mijn verwachtingen overtroffen en zal ik bij volgende loopbaanvragen zeker weer willen werken met Marianne.”

Joeri sep-okt 2020: “Ik heb een Ontwikkeladvies met Marianne doorlopen n.a.v. NL Leert Door. Ik ervaarde dit als prettig en leerzaam — ik kreeg interessante nieuwe inzichten in zowel persoonlijke groei als mijn toekomstige loopbaan. Vooral de tips en duidelijke plannen hoe ik mij de komende tijd kan ontwikkelen op mijn nieuwe werkplek waardeer ik zeer. Bedankt!”

Andre over zijn loopbaantraject, aug-okt 2020: “Mijn loopbaantraject met Marianne heb ik als zeer prettig ervaren. Professioneel en een gedegen aanpak. Sparren en spiegelen over mijn huidige situatie en eventuele toekomstige job. Goede tips & trics ontvangen. Ik raad haar zeker aan bij anderen, Bedankt Marianne en we houden contact.”

Directeur a.i. over interim tactisch-strategisch HR-advies 2019/20: “Marianne, hartelijk dank voor je professionele advisering en je ondersteuning bij het verandertraject.  Ik schakel je graag weer in bij voorkomende vraagstukken.”

Lydia over haar traject Ontwikkeladvies 45+, juni-sep 2019: “Hai Marianne, nogmaals heel erg bedankt voor onze gesprekken, het was echt super om dat samen met jou te doen! Ik reed gister met een grote grijns op mijn gezicht naar huis. Niet verwacht dat het me dit allemaal zou opleveren, maar zo blij met wat het me gebracht heeft! Grote stappen verder, mijn missie helder, veel zelfverzekerder, doelen gesteld enz. Het was echt een cadeau.”

Esther sept-nov 2018: “Ik nam contact op met Hardt voor werk omdat ik graag objectief advies wilde over mijn loopbaan en studiekeuze. Het traject bij Marianne heb ik als zeer prettig ervaren. Ze heeft een luisterend oor, goede suggesties en ze kon mijn loopbaanvragen goed beantwoorden. De persoonlijke twist bij onze afspraken is wat ik erg waardeerde. Hoewel ik haar nog nooit eerder had ontmoet, had ik het idee alsof ik haar al jaren kende. Marianne heeft mij erg geholpen mijn loopbaan en studiekeuze. Nogmaals bedankt, Marianne!”

Marieke, HR-adviseur Kennemerwaard over de workshop kennisdelen sept 2018: “Marianne heeft voor ons een workshop (van een dagdeel) ontwikkeld waar ingegaan is waarom en op welke verschillende manieren kennis overgedragen kan worden en hoe dat er dan praktisch uit kan zien.  Het was een zinvolle training die verschillende collega’s het vertrouwen heeft gegeven dat zij hun kennis over kunnen dragen zonder dat het direct heel ingewikkeld hoeft te worden en ook weten wat er komt kijken zodat zij zich goed kunnen voorbereiden. Omdat het ons veel heeft gebracht wil ik deze training ook bij jullie onder de aandacht brengen. Marianne Hensen heeft de training verzorgd: marianne@hardtvoorwerk.nl.”

Manager over traject coaching op professionele ontwikkeling, juni tot sept 2018: “Marianne, hartelijk dank voor de professionele afronding van dit traject. Ik zal jou warm aanbevelen.”

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op!