Tarieven

Tarieven 2024

Kennismakingsgesprek
In een kosteloos oriënterend kennismakingsgesprek of intake verhelderen we de wensen en de vraag. Dit leidt tot een mogelijk voorstel.

HR-advies / interim

Mijn tarieven zijn gebaseerd op de specifieke situatie, vraag en de inhoud en omvang van de opdracht. Op offertebasis: uur- of totaaltarief ex. btw en exclusief reiskosten 0,23 ct/km.

Coaching Professionele en Persoonlijke ontwikkeling

De duur van het traject is afhankelijk van de vraagstelling en bespreken we in de intake/kennismaking/driegesprek. Indicatie voor een individueel coachingstraject: 4-6 gesprekken van 1,5 uur. De tijd tussen de gesprekken om te oefenen met het geleerde en/of het uitvoeren van thuisopdrachten is 2-4 weken. In overleg een kortere of langere tussenpose. Ook is een ‘opfrisgesprek’ mogelijk.

De gesprekken zijn face-to-face en/of online via Teams.

Studiekeuze-advies

Omvang: 3 gesprekken van 1,5 uur + aansluitend terugkoppeling ouders/verzorgers + rapportage

Totaalpakket (inclusief voorbereiding, gesprekken, online meezoeken, terugkoppeling ouders/verzorgers en opstellen rapportage): euro 650,- ex BTW.

De gesprekken zijn face-to-face en/of online via Teams.

• Vaak stellen organisaties voor coaching/professionele ontwikkeling budget of ontwikkelvouchers beschikbaar. Of dit is opgenomen in de CAO. Informeer bij jouw werkgever naar de mogelijkheden.

 

Meer weten?

Neem contact op!